Lado kasvikset ja silakkafileet kerroksittain kannellisiin, puhtaisiin lasipurkkeihin. Annalasimestarin silakoiden tekeytyä ainakin yön yli, mielellään pidempäänkin
Annalasimestarin silakoiden tekeytyä ainakin yön yli, mielellään pidempäänkin. Kirkaslieminen versio etikkaliemessä esikypsennetyistä silakoista on esimerkiksi tämä Lasimestarin silli-ohjeesta silakoille muokattu versio
Lasimestarinkasvikset. Laita vuoka jääkaappiin ja anna mausta vähintään pari tuntia. Kaada kuuma liemi suikaloitujen kasvisten päälle ja anna maustua jääkaapissa kelmulla peitettynä tunnin verran
Lasimestarin hauki. Marinadia varten kiehauta sokeri ja vesi keskenään, lisää kiehauttamisen liemeen lopuksi paloiksi leikatut kasvikset, murskatut maustepippurit ja katajanmarjat sekä neilikat ja laakerinlehti
Uusia tuttavuuksia tänä vuonna olivat silakkaboquerones, hirven routapaisti ja umpisuolaliha, viskillä marinoitu graavilohi, rapulimesalaatti, kasviksetlasimestarin tapaan, paholaisen hillo, marinoidut suppilovahverot (jotka näemmä jäivätkin syömättä, koska avaamaton purkki on vieläkin jääkaapissa, mur) ja viime kesältä säilötyt uudet perunat