Lasimestarin kasvikset anna reseptejä

Lasimestarin kasvikset

Lasimestarin kasvikset

Anna kasvisten maustua jääkaapissa vähintään vuorokauden ajan. Lasimestarinkasvikset ovat kaunis lisuke joulupöytään
Silakoita, silliä vai lohta joulupöytään

Silakoita, silliä vai lohta joulupöytään

Annalasimestarin silakoiden tekeytyä ainakin yön yli, mielellään pidempäänkin. Kirkaslieminen versio etikkaliemessä esikypsennetyistä silakoista on esimerkiksi tämä Lasimestarin silli-ohjeesta silakoille muokattu versio
Moderni joulumenu osa 1(3)

Moderni joulumenu osa 1(3)

Lasimestarinkasvikset. Laita vuoka jääkaappiin ja anna mausta vähintään pari tuntia. Kaada kuuma liemi suikaloitujen kasvisten päälle ja anna maustua jääkaapissa kelmulla peitettynä tunnin verran

Joulupöytäkin voi olla ilmastoystävällinen

Lasimestarin hauki. Marinadia varten kiehauta sokeri ja vesi keskenään, lisää kiehauttamisen liemeen lopuksi paloiksi leikatut kasvikset, murskatut maustepippurit ja katajanmarjat sekä neilikat ja laakerinlehti

Joulun ruokakinkerit

Uusia tuttavuuksia tänä vuonna olivat silakkaboquerones, hirven routapaisti ja umpisuolaliha, viskillä marinoitu graavilohi, rapulimesalaatti, kasviksetlasimestarin tapaan, paholaisen hillo, marinoidut suppilovahverot (jotka näemmä jäivätkin syömättä, koska avaamaton purkki on vieläkin jääkaapissa, mur) ja viime kesältä säilötyt uudet perunat