Naan leipä on Intialainen pannuleipä, jota on todella helppo valmistaa myös itse. Ja täytyy kyllä sanoa, että itse tehty naan leipä on ravintoloiden leipää parempaa
Leipätaikina. Vaivaa huolellisesti, helpoimmalla käy yleiskoneella tai leipäkoneella. Katso postauksen lopusta vinkit maidottomaan ja munattomaan leipätaikinaan
Tällä ohjeella tein leipää tosi usein muutama vuosi sitten. Tällä ohjeella tulee yksi leipä. Leipää ei kannata leikata heti uunista otettuna (niin kuin tässä olen tehnyt)
Meidän pataleipään eksyi erilaisia siemeniä, ohrahiutaleita, spelttijauhoja sekä vehnäjauhoja. Pataleipä on ihanan rapeakuorinen ja sisältä pehmeä leipä
Spelttijauhot ovat varsin helposti leivottavia, ne eivät tarvitse yhtä paljon vaivaamista kuten tavalliset vehnäjauhot joten suosin niitä usein leipää leipoessa
(esitaikina, vesi, ruisjauhot, spelttijauhot, siirappi, suola) paitsi siemenseos ja sekoita. Tanskassa ruisleipä on tiivis ja jykevä, siemenillä ja jyvillä ryyditetty, hapanjuureen tehty vuokaleipä
Leipä tuo kivan pienen. spelttijauhoja. Jaksamisleipää. Leipä. Jaksamisleipää. * Jaksamisleipä (5 eri makua). Blogin 750000 kävijämäärän raja ylittyi jokin aika sitten,
Viikolla tuli valmistettua kaksi vuokaleipääspelttijauhoista. Sekoita taikina ja kaada se sitten kahteen leipävuokaan, puolet taikinaa aina kumpaiseenkin vuokaan