Kun kaikki lihaliemi on lisätty, pienennä lämpöä ja anna porista välillä sekoitellen ainakin vartti, mielellään kuitenkin puolesta tunnista jopa tuntiin, jotta jauhot kypsyvät kunnolla ja kastike saostuu
Kuumenna toisessa kattilassa lihaliemi kiehuvaksi. Kastike. Kastike. Anna kastikkeen poreilla miedolla lämmöllä ilman kantta noin 10 minuuttia, sekoittele silloin tällöin ja siivilöi lopuksi kastike
- Paista hetken aikaa ja lisää sitten lihaliemikuutio sekä mausteet pannulle. Jos kastike tulee liian suolaiseksi kannattaa nestettä lisätä hiukan ja kiehauttaa ennen tarjolle laittoa
Lisää pannulle vähitellen lihaliemi sekä lopuksi ruokakerma. Muutama viikko sitten tein jossain mielenhäiriössä nakkikastiketta ensimmäistä kertaa elämässäni, ja ai että, kun se olikin hyvää
Keitä vesi ja lisää lihaliemi. Glaseerauskastike. Valmista glaseerauskastike, yhdistä kaikki aineet. Sivele possun lihapuolelle reilusti glaseerauskastiketta ja
Lisää kastikepohja tai lihaliemi ja anna jälleen kiehua noin puolet kasaan ja eli ½ tuntia. Tein siis paahdettuja valkosipuleita, parmesanmuusia ja uunikirsikkatomaatteja ankan kaveriksi plus punaviinikastiketta maku
Pippuripihviresepti sekä mahtava kastike esimerkiksi perunamuusin kanssa. Maista kastiketta. Laita lihaliemi pannulle kiehumaan ja lisää sekaan kerma ja 2 tl sinappia ja konu