Liha oli jo tunnin haudutuksen jälkeen ihanan pehmoista, mutta annoin sen hautua vielä pidempäänkin uunissa, alensin vaan lämpötilaa ja laitoin vuokaan folion kanneksi
Padan muhiessa uunissa herkullinen punaviinin ja kanelin tuoksu valloitti kodin ja maukkaan kastikkeen joukossa lampaan paisti hautui hajoavan mureaksi ja salottisipulit pehmeiksi ja makeiksi
Paista 175 asteisessa uunissa 1 tunti ilman kantta. Resepti pohjautuu Glorian Ruoka&Viini lehden 06/2010 numerossa olleeseen reseptiin ranskalaisesta lihapadasta
taas yksi lihapata. Itsenäisyyspäivän lihapata (sisältää punaviiniä ja aurajuustoa). Nauti perunoiden ja lopun punaviinin kanssa Itsenäisyyspäivän lihapata (sisältää punaviiniä ja aurajuustoa)
Kruunun jalokivenä ”maailman paras lihapata" Boeuf Bourguignon. Nautaa punaviinissä. Anna hautua 200 asteisessa uunissa 2-3 tuntia, lisää vettä/viiniä tarpeen mukaan ja tarkista aina välillä maku
Burgundinpata pitää sisällään kolme reseptiä, jotka lopuksi yhdistetään, punaviinissä haudutettu lihapata, ruskeiksi haudutetut sipulit ja voissa paistetut herkkusienet