Lihapata uunissa reseptejä

8 Tallenna
Helppo lihapata uunissa kypsentäen ja salaatti

Helppo lihapata uunissa kypsentäen ja salaatti

Helppo lihapata (uunissa kypsentäen). Ruskista lihat uunivuoassa 200-225 asteisessa uunissa. Lisää uunivuokaan sipulit ja porkkanapalat ja kaada vuokaan vettä niin että ainekset peittyvät ja anna ruoan kypsyä 150 - 175 asteisessa uunissa vähintään 2 tuntia. mulla hautui vielä noin 130 asteisessa uunissa ½ tuntia päälle. Laitoin lisäkkeeksi uuniperunan puolikkaita kypsymään pellille, kun lihapata oli ollut jo uunissa noin 1½ tuntia
1 Tallenna
Lihapata uunissa

Lihapata uunissa

Lihapataan voi vasikanlihan sijasta käyttää possua. Hauduta ruokaa 200-asteisessa uunissa kannen alla noin tunnin ajan
11 Tallenna
Irlantilainen lihapata

Irlantilainen lihapata

Irlantilaiseen lihapataan tarvitaan irlantilaista stout-olutta. Paista uunissa 150 asteessa noin 1 1/2 tuntia, lisää basilika ja hunaja ja tarvittaessa vettä sekä tarkista maku
9 Tallenna
Syksyinen lihapata

Syksyinen lihapata

Kun päivä meni puuhastellessa ulkosalla, lihapata kypsyi miedolla lämmöllä uunissa useita tunteja. Paista uunissa ensimmäiset puoli tuntia 200 asteessa ja laske lämpötila sitten 125 - 150 asteeseen. Itse laskin tuohon 125 asteeseen, koska lihapata säi rauhassa kypsyä neljän tunnin ajan
3 Tallenna
Tomaattinen lihapata hauduttaen (gulassityyppinen)

Tomaattinen lihapata hauduttaen (gulassityyppinen)

Lihapata vaatii pitkä haudutuksen. Halusin yhtäkkiä haudutettua lihapataa ja kaapista kaivetuilla mausteilla ja raaka-aineilla sain aikaan pikkasen gulassin tyyppisen padan
2 Tallenna
Lihapata lämmittää

Lihapata lämmittää

Oman palapaistipatani tein tuplamäärällä ihan siitä syystä, että kun pataa haudutetaan uunissa tuntitolkulla, niin sitä kannattaa tehdä kerralla reilumpi satsi
2 Tallenna
Korealainen lihapata

Korealainen lihapata

Padan esivalmisteluihin menee ehkä vartti, jonka jälkeen haudutellaan pataa uunissa pari tuntia. Korealainen ruoka tuntuu olevan nyt tosi IN
2 Tallenna
Lihapata karjalanpaistilihoista

Lihapata karjalanpaistilihoista

sen verran usein on meidänkin uunissa erilaiset lihapadat nyt lähiviikkoina kypsyneet. Näin syntyi hyvää lihapataa vähällä vaivalla
2 Tallenna
Lihapata

Lihapata

Karitsanlihapata. Anna hautua uunissa 150 asteessa noin kolme tuntia. Olen tykästynyt lampaan- ja karitsanlihaan
0 Tallenna
Syksyinen lihapata possun lavasta

Syksyinen lihapata possun lavasta

Lihapata possun lavasta. Kypsennä pataa kannella peitettynä 200-asteisessa uunissa noin 2 tuntia. Nyt ei oikein runosuoni syki, eikä sanat irtoa, joten ruoka puhukoon puolestaan
0 Tallenna
Korealainen lihapata

Korealainen lihapata

Padan esivalmisteluihin menee ehkä vartti, jonka jälkeen haudutellaan pataa uunissa pari tuntia. Korealainen ruoka tuntuu olevan nyt tosi IN
0 Tallenna
Syksyinen lihapata

Syksyinen lihapata

on ollut hämärää, on kotoista kypsyttää uunissa tuoksuvaa lihapataa. uunissa ja kaikki oli kerralla valmista
0 Tallenna
Mamman lihapata

Mamman lihapata

Mamman lihapata (6-8lle). Vähennä lämpöä 150-asteeseen ja anna muhia uunissa vielä pari tuntia. Mamman lihapata (6-8lle)
0 Tallenna
Sipulinen lihapata:

Sipulinen lihapata:

Viime sunnuntaina kokkailin karjalanpaistilihoista pataruokaa(tai uunissa tuon tein,onkohan se silloin pataruokaa laisinkaan)
0 Tallenna
Lihapata

Lihapata

Herkullista lihapataa talvipäivien iloksi. Hauduta 180 asteisessa uunissa vähintään kaksi tuntia. Herkullista lihapataa talvipäivien iloksi
5 Tallenna
STIFADO, kreikkalainen lihapata

STIFADO, kreikkalainen lihapata

Padan muhiessa uunissa herkullinen punaviinin ja kanelin tuoksu valloitti kodin ja maukkaan kastikkeen joukossa lampaan paisti hautui hajoavan mureaksi ja salottisipulit pehmeiksi ja makeiksi
4 Tallenna
Tumman oluen lihapata

Tumman oluen lihapata

Paista uunissa puoli tuntia 200 asteessa, laske sitten lämpötila 125 asteeseeen ja anna muhia vielä 3-4 tuntia
2 Tallenna
Gjuvétch, bulgarialainen lihapata

Gjuvétch, bulgarialainen lihapata

Kypsennä 120-asteisessa uunissa 5–6 tuntia tai yön yli. Gjuvétch on sekä pataruoka että kannellinen savipata, jossa liha ja kasvikset kypsyvät pitkään matalassa uunilämmössä