Lihapata uunissa reseptejä

Helppo lihapata uunissa kypsentäen ja salaatti

Helppo lihapata uunissa kypsentäen ja salaatti

Helppo lihapata (uunissa kypsentäen). Ruskista lihat uunivuoassa 200-225 asteisessa uunissa. Lisää uunivuokaan sipulit ja porkkanapalat ja kaada vuokaan vettä niin että ainekset peittyvät ja anna ruoan kypsyä 150 - 175 asteisessa uunissa vähintään 2 tuntia. mulla hautui vielä noin 130 asteisessa uunissa ½ tuntia päälle. Laitoin lisäkkeeksi uuniperunan puolikkaita kypsymään pellille, kun lihapata oli ollut jo uunissa noin 1½ tuntia
13 0
Irlantilainen lihapata

Irlantilainen lihapata

Irlantilaiseen lihapataan tarvitaan irlantilaista stout-olutta. Paista uunissa 150 asteessa noin 1 1/2 tuntia, lisää basilika ja hunaja ja tarvittaessa vettä sekä tarkista maku
20 0
Syksyinen lihapata

Syksyinen lihapata

Kun päivä meni puuhastellessa ulkosalla, lihapata kypsyi miedolla lämmöllä uunissa useita tunteja. Paista uunissa ensimmäiset puoli tuntia 200 asteessa ja laske lämpötila sitten 125 - 150 asteeseen. Itse laskin tuohon 125 asteeseen, koska lihapata säi rauhassa kypsyä neljän tunnin ajan
11 0
Lihapata lämmittää

Lihapata lämmittää

Oman palapaistipatani tein tuplamäärällä ihan siitä syystä, että kun pataa haudutetaan uunissa tuntitolkulla, niin sitä kannattaa tehdä kerralla reilumpi satsi
3 0
Korealainen lihapata

Korealainen lihapata

Padan esivalmisteluihin menee ehkä vartti, jonka jälkeen haudutellaan pataa uunissa pari tuntia. Korealainen ruoka tuntuu olevan nyt tosi IN
3 0
Lihapata

Lihapata

Karitsanlihapata. Anna hautua uunissa 150 asteessa noin kolme tuntia. Olen tykästynyt lampaan- ja karitsanlihaan
2 0
Mamman lihapata

Mamman lihapata

Mamman lihapata (6-8lle). Vähennä lämpöä 150-asteeseen ja anna muhia uunissa vielä pari tuntia. Mamman lihapata (6-8lle)
0 0
Sipulinen lihapata:

Sipulinen lihapata:

Viime sunnuntaina kokkailin karjalanpaistilihoista pataruokaa(tai uunissa tuon tein,onkohan se silloin pataruokaa laisinkaan)
0 0
Lihapata

Lihapata

Herkullista lihapataa talvipäivien iloksi. Hauduta 180 asteisessa uunissa vähintään kaksi tuntia. Herkullista lihapataa talvipäivien iloksi
0 0
Korealainen lihapata

Korealainen lihapata

Padan esivalmisteluihin menee ehkä vartti, jonka jälkeen haudutellaan pataa uunissa pari tuntia. Korealainen ruoka tuntuu olevan nyt tosi IN
0 0
Gjuvétch, bulgarialainen lihapata

Gjuvétch, bulgarialainen lihapata

Kypsennä 120-asteisessa uunissa 5–6 tuntia tai yön yli. Gjuvétch on sekä pataruoka että kannellinen savipata, jossa liha ja kasvikset kypsyvät pitkään matalassa uunilämmössä
2 0