Lihapata uunissa smetana reseptejä

Mainio syksyinen lihapata

Mainio syksyinen lihapata

Sekoita joukkoon myös smetana. 120 g smetanaa. Kypsennä pataa kannella peitettynä 175 asteisessa uunissa reilu 1½ tuntia
| Mureaa lihaa padassa

| Mureaa lihaa padassa

Loppupeleissä minulla taisi lihapata olla uunissa reilu neljä tuntia ja lihakastike oli NIIN hyvää. Olen kova valkohomejuuston ystävä, joten tätä oli ihan pakko kokeilla viikonlopun lihapataan
Omenainen uunipata

Omenainen uunipata

Lihapata saa maukasta kalsiumlisää manteleista. Lisää sitten kuorittu ja lohkottu omena, persilja sekä smetana
Oluella terästetty lihapata

Oluella terästetty lihapata

Lopuksi otimme kannen pois ja annoimme padan olla uunissa vielä vartin verran. Sekoita lopuksi joukkoon smetana
Lihapataa lauantai-iltana

Lihapataa lauantai-iltana

Syksy saa tahtomaan taas pitkään uunissa haudutettua tuhtia lihapataa. Ota kansi padan päältä ja anna ruoan olla uunissa sen aikaa, että pinta saa väriä ja kastike kiehuu hieman kasaan

Pietarin muistelot

Tämänkin tein jo edellisenä iltana valmiiksi, sillä lihapatahan vain paranee pitkästä kypsyttelystä ja uudelleen lämmittelystä