1. Liota linssejä vedessä ainakin pari tuntia, kaada vesi pois ja huuhtele linssit. 2. Kuori ja pilko sipulit, suikaloi chili ja kuutioi paprika, kuullota sipulit öljyssä, lisää chili, paprika ja jeera sekä kasvisliemi ja linssit
Huuhtele linssit runsaassa kylmässä vedessä. Silppua sipuli, porkkana ja varsiselleri sekä chili. Lurauta kattilan pohjalle tilkka öljyä ja kuullota kasviksia hetki, lisää sitten tomaattimurska ja linssit
Kuumenna öljy ja kuullota siinä sipulit. Lisää joukkoon tomaattipyree, mausteet ja linssit. Kaada päälle kasvisliemi ja keitä, kunnes linssit ovat pehmeitä
Ensi viikolla popsin siis linssikeittoa lohipyöryköillä koristettuna, yhdistelmä joka saattaa kuulostaa kummalliselta, mutta joka toimii mielestäni mainiosti
Teen aika usein linssikeittoa vuorotellen punaisista tai vihreistälinsseistä, mutta nyt halusin tehdä keiton, jossa on edelleen linssejä tuomassa proteiinia, mutta pääaineksana onkin porkkanat