Tässäpä kuva viime sunnuntain hedelmäisestä ateriasta. Pääruoaksi valmistin meille appelsiiniankkaa, joka sai lisäkkeekseen viikolla tähteeksi jäänyttä sitruunaista perunapyreetä
Ennen ruokailua saimme maistella miten suomalainen lanttu marinoituu perinteisessä thaimarinadissa ja yhdessä porkkanan kanssa siitä tuli mitä raikkain lisuke rapealle ankalle, jota saimme myös maistaa
Luumukastike ankalle. Sous vide on ollut tämän vuoden uutuus keittiössämme. Sain Sansairen sirkulaattorin joululahjaksi ja heti vuoden alkupäivinä aloin opetella sen käyttämistä
Lisäkespeltti. Otin vapauden tehdä vain pääruuan tätä kirjallisuusklassikkoa mukaillen, joten päädyin jo aiemmin löytyneeseen egyptiläiseen mausteseokseen ankalle, porkkanat appelsiinillä, valkoviinillä ja hunajalla, sekä lisäkkeeksi spelttiä ankan liemessä keitettynä