Punaisen lihan syönti on jäänyt meillä vähemmälle, ja nykyään syömme paljon broileria. Broileri on kevyempää ja terveellisempää kuin esimerkiksi porsaan liha
No niin, tässähän tämä ohje jota lupailin jo kauan sitten. D Tähän voisin nyt siteerata erään kurssini opettajaa, jolle palautin opintopäiväkirjani muutaman päivän myöhässä
Taas sama juttu. Jääkaapin nolla-astelaatikossa on se iänikuinen boxi broiskufileitä. Niistä sitten säveltämään jotakin uutta ja jännittävää perheelle päivälliseksi
Heillä on aina härän sisäfileet grillissä, monenmoiset salaatit ja lisukkeet ja jotenkin olimme käyneet turhan monta kertaa peräkkäin heillä nautiskelemassa, ja nyt halusin tarjota vuorostani minä jotakin herkullista
Ennen tarjoilua, poista sitruuna-ja fenkolilohkot kanan sisuksisista, leikkaa kana sopiviksi paloiksi ja kaada kastike kannuun, lisää lisukkeet tarjoilulautaselle kanan ympärille, valuta kastiketta hieman kanan päälle ja nauti
Soija-pähkinämarinadi kanalle. Soija-pähkinämarinadi kanalle. Sateisesta alkukesästä huolimatta grillikausi on avattu jo aikoja sitten ja täällä on grillailtu vartaita, kasviksia ja erilaisia lisukkeita salaatin kanssa
kalalle, kanalle, lihalle tai osaksi kasvisateriaa. Kaalinrakastajalla alkaa olla hyvät ajat. Kotimaista varhaiskaalia alkaa olla saatavilla, ja hintakin on huokea