Possunliha ja aprikoosit sekä possu ja omena ovat hyväksi todettuja yhdistelmiä mutta porsaanlihan kanssa sopii myös luumu ja päärynä ja tällä kertaa käytin luumuhilloa ja tuoreita päärynöitä ruokaan
Tummaa luumukastiketta. Savupossua tummaan luumukastikkeen kera. Luumukastikkeen valmista samalla tavalla kuin reseptissäni ankkaa luumukastikkeessa mutta sillä erolla että korvasin ne kuivatuilla tummilla luumuilla tällä kertaa sen viime kerralla käyttämäni luumuhillon sijaan
Leivitä luumutpossun ympärille. Liha pestään kuumaan veteen kastetulla pyyhkeellä, kamara poistetaan, ja satula hierotaan sitruunalla sekä silavoidaan vähässä vedessä keitetyillä luumuilla, joista kivet on poistettu
Luumukastike. Kastikkeessa on luumun lisäksi sokeria, etikkaa, inkivääriä ja chiliä. Tälle pitää kirjoittaa erotukseksi kantonilainen hapanimelä, koska tämä kastike kuuluu olennaisesti kantonilaiseen hapanimeläpossuun, mikä on meillekin ravintoloista tuttu
On kokeiltu monilla eri mausteilla ja metodeilla, mutta possun kanssa todella hyvin osuvat valkosipuli, timjami ja joku makea juttu (sipulit/omenat/hunaja/luumut) ovat lähes aina mukana