Makea suklaa tasoitti hyvin hapokasta raparperia. Kun piirakkataikinaan lisää jauhojen lisäksi kaurahiutaleita ja -leseitä pohjataikinaan tulee paljon enemmän makua ja rakennekin jää ihanan pehmeäksi
Lupasin tehdä niin suolaista kuin makeaakin tarjottavaa, joten päätin tällä kertaa hieman oikaista. 1 (380 g) Pyöreä ruis-kaura piirakkataikina (Myllyn Paras)
Ripaus suolaa makeassa piirakassa taittaa sopivasti makua, lisäksi mukana on sitruunan hapokkuutta. 380 g pyöreä makeapiirakkataikina. 380 g pyöreä makeapiirakkataikina
Jostain syystä nämä makeat piirakat kuuluvat mielessäni aina kesään. piirakkataikina. lisää piirakkapohjan päälle mustikat ja sitruunankuoriraaste (+ sokeri jos haluat makeamman täytteen)
muropohja/makeapiirakkataikina. Quiche eli taikinakuoreen leivottu ranskalainen piiras, jonka täytteestä löytyy kananmunaa ja kermaa, sijoittuu tässä versiossa makumaailmaltaan jonnekin suolaisen ja makean piirakan välimaastoon
Tämä piirakka ei todellakaan ole makea vaan jotenkin happamen suloinen. Amerikkalainen piirakkataikina on aika simppeli murotaikina, ilman munaa ja hyvin vähäisellä sokerinmäärällä
Aavistuksen makea broccolini sopii suolaisen parmesaanin seuraksi. Tee ensin piirakkataikina. Keväinen broccolinipiirakka saa mehevyyttä ranskankerma-rahkatäytteestä ja paistetusta sipulista