Ehdin kuitenkin viikonloppuna tehdä meille itselle mansikka-raparperijuustokakun. Vaatimaton koristelu, mutta koska aika on kortilla ja tämä tuli ihan vaan omaan käyttöön, niin en viitsinyt mitään kiillettä tehdä päälle
Anna jähmettyä ainakin tunti, ennen koristelua ja esillepanoa. Noh, koska oma henkilökohtainen suosikkini on marjaisan raikas mansikka-lime, päätin toteuttaa kakun tällä makuparilla
koristelu. mansikka ja raparperi. koristelu. ½ mansikkamehua. Sekota liivatteet kuumaan mansikkamehuun. Levitä raparperitäyte hyytyneen mansikkatäytteen päälle ja tasoita
Tässä on viime vuonna tehty mansikka-vaniljajuustokakku samalla periaatteella. Mutta kun päädyin esittelemään kuorrutteen yksin, päätin vähän helpottaa tilannetta ja tein vain yksivärisen juustokakun esiintymistä varten
Se kuitenkin vaikutti vähän turhan makealta ja tasapaksulta omaan sen hetken mieltymykseen ja toisena vaihtoehtona oleva mansikkajuustokakku taas liian marjaisalta ja perinteiseltä
Nyt herkutellaan mansikoilla, suklaalla ja Domino-kekseillä juustokakun muodossa. Koristelu. Tämän kakun salaisuus on mansikkaisessa täytteessä ja Domino-kekseissä