Tuorepuristetun mehun muodossa, saan kevyesti jopa enemmänkin kuin on tarvis. Esimerkiksi porkkanamehua tehdessä tulee helposti se puoli kiloa puristettua mehuksi
appelsiinimehua. Kaada mehujäämuotin pohjalle vesimelonimurska, ja sen päälle ananasmurska. Lopuksi täytä muotit appelsiinimehulla, niin pysyy mehujäät kasassa
Yhden aterian voisin vielä korvata myös mehulla. Tarkemmin paastokokemuksistani kerron sitten erillisisessä postauksessa, tämä keskittyy enemmän mehuihin
U. u. s. i. v. o. n. e. r. ä. h. t. y. k. l. m. p. a. j. K. d. ,. g. ö. J. I. V. 7. -. (. ). T. E. 1. 5. S. L. c. F. f. b. O. H. w. 4. 6. 2. 3. *. 0. Ä. A. M. d l
+ mehujäämuotti. Mä olen juuri nyt todella innostunut erilaisista mehujäistä. MANSIKKA-APRIKOOSI-JASMIINI MEHUJÄÄT (4 kappaletta). Step 1 Viipaloi mansikat mehujäämuottiin ja kaada päälle juoma. Step 3 Mehujää irtoaa helpommin muotista kun pidät muottia hetken lämpimän juoksevan veden alla. 8 - 12 mansikkaa + mehujäämuotti
Tämänkertaiset juomat valmistin Pentikin mansikka-raparperimehua pohjalla käyttäen. Mutta kun ne on tehty ja pakkasesta löytyy tästä lähtien (ainakin kesän loppuun asti) mansikka-raparperimehusta tehtyä sorbettia ja mehusta tehtyjä jääpaloja joista saa "sohjoa" niin vaativin osuus kevään ja kesän brunsseilla, piknikeillä ja juhlissa on korkin kiertäminen auki
Tänään haluan jakaa kanssanne yhden kesäisen mehujääreseptin, joka pitänee (rasvansa ansiosta) nälkää hieman paremmin kuin pelkästä hedelmistä valmistetut mehujäät