Tällä kertaa kaikki pääsivät tulemaan ja oli ihana höpötellä saman pöydän ääressä monta tuntia. Jokainen toi taas tullessaan jotain syötävää yhteiseen pöytään, minä tein focaccia -leipää, edellisen postauksen siemennäkkäriä ja tsatsikia
Monesti oliiviöljyostoksilla olen huomannut pähkäileväni hyllyn luona pohtien mikä nyt olisi hyvä ostos ja missä öljyssä olisi parhaat aromit jne, sillä pelkästään 'tavallisissakin' neitsytoliiviöljyissä on isoja eroja
Focaccia on ihana vaikkapa juhannuspöydässä. Olen viime aikoina leiponut vain patalaipää, mutta vanha suosikkini focaccia tuli mieleen kun halusin tehdä vaihteeksi jotain muuta leipää
Vou, mikä tuoksu uunista tulee. - Ei todellakaan, vaan Focaccia, Maailman Paras Leipä. Kokeile itse ja totea että Focaccia on paras, trendikäs ja vieläpä komeaa katsottavaa
Lauantaisin on ihana leipoa, kun ei ole mihinkään kiire. Tuore leipä tuoksuu aina aivan uskomattoman hyvältä - tänään tuoksusta löytyi vivahteita oliiviöljystä, rosmariinista ja valkosipulista
Ihana ystäväiseni Jonna on tässä useaan otteeseen kertonut leipomastaan focacciasta joka kuulostaa niin älyttömän hyvältä, että oli pakko urkkia resepti ja kokeilla itsekin
No niistähän tulee focaccia, tuo iki-ihana italian lahja vehnäleivän puputtajalle. IHANA. Leipä on loppu, jääkaapissa ei ole oikein muuta kuin pari nahistuvaa kirsikkatomaattia, oliivipurkin jämät ja vähän nyhtöpossua