Mietit mitätehdä tämän osan kanssa. Mitä vetäytyessä sitten tapahtuu. Tarkastelemalla pihviä voit havaita lihasyiden välissä rasvaa, tätä kutsutaan marmori-lihaksi, tämä liha on takuulla mureaa
Lämmitä maito kädenlämpöiseksi (kuivahiivaa käytettäessä hieman lämpöisemmäksi) mikrossa isossa kulhossa ja sekoita joukkoon hiiva, kananmuna, sokeri, suola ja kardemumma
Parasta tälläisessä linssiruoassa on se, että sekaan voi heittää mitä kasviksia tahansa. Lapsena en syönyt juuri mitään ”erikoista” ruokaa ja olisin elänyt spagetilla ja ketsupilla, jos se olisi vain ollut mahdollista
Mehän sovittiin että sinä hoidat tuon kalliimman raaka-aineen ja minä nämä halvemmat, ettei tule mitään virhettä, sanailee huru-ukko junior noviisiksi päätynyt Jari Merinen
Myöskään mitään liuotteita tai keinotekoisia säilytysaineita ei tarvita, mikä on myös etu esim. Voit syödä marjoja sellaisenaan, sekoittaa mysliin, puuroon tai lisätä omaan raakasuklaareseptiisi"
Sain pakkomielteisen idean tehdä pieniä torttuja, sillä ison piirakan tuhoaminen yksin olisi hieman liikaa, en voisi kuitenkaan pitää näppejä erossa siitä
Housun kaulukset ei enää kiristä ja peiliinkiin pystyy katsomaan ilman voivottelua Itseasiassa mun ei enää tee mieli yhtään mitään karkkeja tai leivoksia, joissa on paljon sokeria
Lappaan tytölle puuroa nassuun ja mietitään samalla mitä tänään laitetaan päiväkotiin päälle. Päätän lämmitellä kunnolla ja tehdä tempausta tekniikkakärjellä
Todella helppoa ja vaivatonta tehdä. Tuolla edellä mainitulla kurssilla tehtiin myös voita. No, yksi hyvä syy on se, että kerma on kallista ja valmista voita saa aika halvalla
Voit halutessasi sekoittaa hieman, mutta ilmeisesti sekään ei ole pakollista. Joku teistä vielä miettii siellä ruudun takana, että miksi ihmeessä tehdä itse viiliä