Pellillinen. Tosin muistelen, että kuorrutetta oli aina liian vähän… Eli tässä oma versioni ohjeesta, jossa siis paksumpi kuorrute ja hieman suklaisempi pohja
Vaaleammat mokkapalat, pellillinen. ) Tämä ohje on peräisin todennäköisesti yläasteen kotitalousopettajalta, resepti on hyvässä tallessa kouluaikaisessa kansiossani, siististi kirjoituskoneella kirjoitettuna
Pellillinen. Kokeilin Pullahiiren ohjeella vaahdotettavaa kuorrutetta masaliisan päälle. Masaliisan ohje on omani, mutta siis kuorrutteen ohje on Pullahiiren
Mokkapalat (pellillinen). Tämä on mun lempi mokkapala ohje, toimii aina. Ohje on Ulla Svenskin lempileivonnaiset kirjasta, suosittelen sitä muuten kovasti kaikille, siinä on monta ihanaa reseptiä
Tällä reseptillä tulikin pellillinen gluteenittomiksi oikein kuohkeita mokkapaloja. Haeskelin gluteenittomia reseptejä ja Living with Lilla blogista löytyi herkullisen kuuloinen mokkapalojen ohje
) Mokkapalan aiheuttama virne kasvoilla onkin hyvä kirjoittaa tämä ohje tänne blogiin. On turha yrittää odottaa, että mokkapalat jäähtyvät ja että saisit leikattua niistä siistejä palasia
(ohjeella tehden tulee tavallinen pellillinen. Jo hirmuisen kauan aikaa sitten tein Tarun ohjeella mokkapaloja tai Mamman Masaliisaa, kuten Tarun mamman ohje aluperältään kuuluu
Mokkapalat (uunipellillinen). Nyt niitä leivottiin pellillinen kolmella erilaisella kuorrutteella. Taikinan sokerin ja rasvan määrää olen taas vähentänyt, rohkeimmat laittakoot sen, mitä alkuperäinen ohje (Kotiruoka) ohjeistaa