Ohjeen löysin Maijun Pienet herkkusuut-blogista. Vaihtoehtoisesti voit käyttää irtomuffinssivuokia. ) Pikkusen viilasin ohjetta sen mukaan mitä kaapista löytyi
Hellapoliisin sivuilta löytyi kiva marja-marenki muffinsin ohje, niistä tuli omassakokeilussa lievästi "mielenkiintoisen" näköisiä (teurastamo oli ensimmäinen mielikuva) joten kaverin kanssa keskustelua ajateltiin että Wienersuklaa saattaisi sopia hyvin, tarvittiin siis gluteeniton+maidoton herkku tarjottaviin
Ohje on lainattu täältä. Ideana on että muffinssin voi napata koulu- tai työmatkalle aamupalaksi. Kun ohjeessa on vain yksi muna, sillä ei niin ole merkitystä millä sen korvaa vai korvaako ollenkaan
Muffinssien päälle pursottelin suklaakermaa ja asettelin hauskan vaahtokarkkipehmiksen. Laita lusikallinen taikinaa muffinssivuokaan, marmeladisilmä ja lopuksi vielä hiukan taikinaa niin että marmeladi peittyy
Muffinssit olivat ihanan kosteita ja seuraavana päivänä vielä parempia. SLY 30 kierroksen toisessa paketissa oli ohje Porkkana-pekaanipähkinä muffinsseihin. Annostele muffinssivuokiin ja paista 175 asteessa noin 15 minuuttia
Onneksi jätin uunin vielä päälle, joten laitoin ne takaisin vielä toiseksi vartiksi & vihdoin nämä tulivat kypsiksi)Muokkasin hieman alkuperäistä ohjetta & hyvänmakuisia muffareita tuli
Muffinssitaikinan ja juustokakkutäytteen ohje on otettu Kakkutaikurin blogista. Murupäällisen ohjeen olen ottanut joskus jostain englanninkielisestä blogista, mutta valitettavasti en muista varmaksi mistä