Pehmeä ja murea liha ihan sulaa suuhun. Herra Longfield oli laittanut reilun kilon klöntin karitsan paahtopaistia edellisenä iltana jääkaappiin marinoitumaan, ja sunnuntaina liha kaivettiin jääkaapista pois
Tällä menetelmällä lihasta tulee takuu varmasti murea ja mehukas. Viime viikolla tuossa lähimarketissa oli 7,90kg suomalaista paahtopaistia. 1 – 1,5kg naudan paahtopaistia. Related 1,5kg naudan paahtopaistia
Mutta lopputulos olikin sitten erittäin murea. Idean tähän ihanaan paahtopaistipataan sain Jamie Oliverin ruokavallankumous- kirjasta, jota selailin taas pitkästä aikaa loppuviikosta
karitsan paahtopaistia. karitsan paahtopaistia. Karitsan paahtopaisti on hyvä tuote, noin 125 g eli sopiva pihvi, mureaa ja mikä parasta sitä saa kotimaastakin
Paahtopaistiksi sopii myös murea sisäpaisti. Paahtopaisti on erittäin helppotekoinen ja monipuolinen liharuoka sekä yksi ehdottomia suosikkejani, jota tulee tehtyä ympäri vuoden
3, eli paahtopaisti, uunijuurekset ja kermakastike. Klassikko NR. 1 eli parsaa ja hollanninkastiketta. Hollandaise-kastikkeen perusohje menee suurin piirtein näin