Lisukkeeksi valmistin voissa paistettuja mustajuuria ja herkkusieniä. mustajuuria. Laita kulhoon valmiiksi kylmää vettä ja purista joukkoon sitruunan mehua, ennen kuin alat kuorimaan mustajuuria
Paista mustajuuria voissa keskilämmöllä, kunnes ne saavat hieman väriä. Siskoni löysi ehkä parhaan ikinä mustajuuriohjeen Helsingin Sanomista (13. 500 g mustajuuria. 500 g mustajuuria
Huuhtele mustajuurista multa ja hiekka juoksevan veden alla. ½ kg mustajuuria. Keitä mustajuuria 5-10 minuuttia, jolloin ne pehmenevät, mutta pysyvät napakoina
Kuori mustajuuret juoksevan veden alla ja keitä suolavedessä jättäen al denteksi, eli sopivasti kypsäksi, mutta vielä hampaille mukavasti pureskeltavaa
Karamelisoiduista mustajuurista kirjoittaessani viittasinkin jo tähän ankanrinta-ohjeeseen. Älkääkä vaan unohtako niitä taivaallisen hyviä karamelisoituja mustajuuria
Juurekset tikuiksi ja uunin kautta piparjuuritahnaan, melko täydellistä. Eikö. Juurekset on nyt parhaimmillaan ja kotimaisia, puhtaita juureksia kannattaa hyödyntää
Mustajuuri on vänkä juures. Nyt sain taas äidiltä nipun kotiplantaasin mustajuuria ja vaihtelun vuoksi halusin tehdä niistä ensin jotain ihan uutta, kunnes näin Jonnan maa-artisokkakeitto -postauksen