Siitä lähti idea tähän nuudelien gourmet-versioon, jossa lime, sitruunaruoho, tuore korianteri ja kookos tuovat aasialaisvivahteita samppanjan kaveriksi
Nosta nuudelit pehmenemään lämpimään veteen, siivilöi ja pikapaista öljyssä kuumalla pannulla. Punaisesta chilistä värinsä saava punainen currytahna on yksi tärkeimmistä thaimaalaisen keittiön perusaineista, jonka makua keitoissa, padoissa ja kastikkeissa pyöristää mukavasti kookosmaito tai -kerma Määrä
HAUDUTETTUA NAUDAN KULMAPAISTIA JA NUUDELIA INDONESIALAISITTAIN. Mausteet, tuliset pippurit, tamarindi, ruokosokeri ja kookosmaito ovat tyypillisiä indonesialaisen ruoan maustajia
400 ml kookosmaitoa. Kuumenna pannussa osa (1 dl) kookosmaitoa ja keitä n. 400 ml kookosmaitoa. Kun kerran onnistuin saamaan aikaan kunnon thai-ruokaa omassa keittiössäni, jäin pikkuisen koukkuun
Lisää paloitellut sokeriherneet ja nuudelit. Lisää joukkoon loppu kookosmaito ja kanaliemi. Kuumenna kattilassa 1 dl kookosmaitoa. (400 g) kookosmaitoa
Lisää chili, inkivääri sekä paloiteltu parsakaali ja kaada kookosmaito joukkoon. kookosmaitoa. Tarjoile parsakaali-broileripataa täysjyvänuudeleiden ja vihersalaatin kanssa