Puhdista kantarellit tarkoin, harjaa ne ja leikkaa suuret sienet pienemmiksi paloiksi. 1. 2. Laita sienet kylmään valurautapannuun, kuumenna ja anna pannuun muodostuvan nesteen haihtua
Siirrä paistetut lihakuutiot pataan, ripottele päälle vehnäjauhoa ja sekoita kunnolla. Laita kantarellit kylmään paistinpannuun, nosta lämpöä ja anna kaiken nesteen haihtua keskilämmöllä
Puhdista ja pienennä kantarellit. Laita kantarellit pannulle, ja paista niitä kunnes enin neste on haihtunut, Lisää reilu nokare voita, ja silputtu sipuli
Perunamuffini italialaiseen tapaan. täytteenä mozzarellaa, aurinkokuivattua tomaattia ja basilikaa. Perusta periaatteelliselle perusaterialle on peruna
Lampaankäävät, nuo sienimaailman pihvit. 11. 9. 2015 by Merja Jätä kommentti. Parmesaanilla ja pankojauhoilla nostat pihvit lampaankäävistä ihan uusiin ulottuvuuksiin
Lisää paistetut sienet, parmesanraaste sekä mascarpone. Hypätäämpäs taas kyökin puolelle. Tällä kertaa haluan jakaa teille maailman parhaan risoton ohjeen, jossa taikana on mascarponejuusto
Puhdista ja pilko kantarellit. Kanttareillikauden alku on Äijäruokalassa aina juhla-aikaa ja tällä kertaa se aloitettiin paistetulla siialla ja kantarellikastikkeella