Tässä ohje ihaniin minidonitseihin joissa on paksukinuskikuorrute. Kinuski n. Kinuskiin sulatetaan lopuksi valkosuklaata jonka ansiosta kinuskista tulee paksua
Kuorrutusta tuli mukavan paksu kerros ja makukin oli mitä mainoin. Kuorrutukseenkin täytyi keksiä jotain, sillä se millin ohut kinuski ei riittänyt mihinkään
Aiemmin olen tehnyt sellaisella ohjeella, missä kaulitaan paksu levy taikinasta ja otetaan siitä pyöreitä donitseja ja laitetaan reikä keskelle ja keitetään rasvassa
Eikä tullut ollenkaan liian paksu kerros. Rapsakkaa Digestive-keksipohjaa täydentää kermaisen pehmeä tuorejuustotäyte ja makean suolainen kinuskikerros
vaahdotetulla kookosmaitopurkin paksulla kookososalla. Mikäli et tahdo käyttää erytritolia (Karppisokeria), niin hyvä vaihtoehto on myös kookossokeri, joka tuo jäätelöön ihanan kinuskin maun
Laita kaikki aineet paksupohjaiseen kattilaan. Mutta koska koko ajan välillä täytyy herkutella, kinuskiset mokkapalat kuulosti sellaiselta ohjeelta, mitä oli pakko kokeilla
Kinuskikuorrutus on tehty sekoittamalla valmiin kondensoidusta maidosta keitetyn kinuskin joukkoon tomusokeria niin paljon että saadaan aikaiseksi tarpeeksi paksu seos
Esimerkiksi Nutella, maapähkinävoi tai paksukinuski ovat aika mainioita pareja. Käytä patalappuja tai -kintaita, kinuski on todella kuumaa kamaa valmiina
Kuitenkin, levitä siis pohjan päälle kinuski ja mansikat. Noh, keittoaika ainakin minulla oli paljon pidempi kuin tuolla mainittu 5 minuuttia ja kinuskista tuli paksu iso klimppi