Leikkaa porkkanoista ohuita tikkuja ja paistele niitä kattilassa muutama minuutti papujen kanssa. Lisää sekaan viipaloitu paprika, paloiteltu chili sekä vesi,mausteet ja riisinuudelit
Raasta kuoritut porkkanat ja hienonna kevätsipuli, sekoita ne nuudelien joukkoon papujen kanssa. Kesärullat ja nuudelisalaatti riittävät enemmän kuin mainiosti
2 ps pakastevihannessekoitusta (porkkana, herne, kukkakaali, vihreä papu). MaustePörssiltä saamani maustelähetys sisälsi Tom Yum -maustesekoitusta, ja heti pussin nähdessäni tiesin, että se on sitten kohta kanakeittopäivä
Sekoita nuudelit salaattikastikkeen, papujen, paprikan, purjon kanssa. vihreä papu. Tuo spagetin oloinen nuudeli pitää itsensä paremmin kasassa sekä kuumissa että kylmissä ruuissa kuin vehnästä tehdyt versiot
kourallisen pakastepapuja. Kypsennä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Paloittele porkkana ja paprika, lisää ne papujen kanssa pannulle ja mausta inkiväärijauheella sekä mustapippurilla
Tarjoile keitetyn nuudelin kanssa. Sekoita miso ja siirappi huolellisesti papuihin. Sieniä ja kasviksia200 g siitakesieniä (meillä 100 g)porkkana1/2 purjo100 g papujapaprika (meillä puolikas punaista ja keltaista)2 rkl miriniä (tai 1-2- tl sokeria)2 dl vettän. Viherpapu-misosalaatti400 g vihreitä papuja3 rkl Hatcho Misoa2 rkl siirappia (oikeasti miriniä)Laita pakaste pavut kattilaan ja keitä ne lämpimiksi. 100 g papujapaprika (meillä puolikas punaista ja keltaista)
½ pss vihreitä papuja. Tarkista maku ja tarjoile esimerkiksi riisin tai nuudelin kanssa. Leikkaa papujen päädyistä pieni pala pois ja puolita pavut, jotta ne olisi helpompi syödä
Papujen ei anneta kiehua enää, sillä ne pehmenevät liikaa. Kana-nuudelikeitossa saavat maistua aasialaiset vivahteet ja jauhelihakeittoon taas sopii meksikolainen terävyys