Jos pidät appelsiinista yhtä paljon kuin minä, pidät varmasti mehevän keltaisesta, kurkumalla höystetystä appelsiini-kanakeitosta ja appelsiinilla maustetusta couscousista ja kanasta
Parsa- ja salaattisesonki on alkanut. kinkku on helppo korvata kanalla tai vegevaihtoehdolla. Paista perunoita, parsaa ja kinkkua pannulla oliiviöljyssä hetken aikaa niin, että parsa pehmenee ja ainekset saavat väriä pintaan
Pytyssä voidaan keittää melkein mitä vaan, vihanneksia kukkakaalista kurpitsaan, juureksia porkkanasta perunaan, viittä sorttia sieniä, koisoja munakoisosta tomaattiin, lehtikasviksia pinaatista bok choihin, pavut, sipulit, retiisit, parsat, meinaa mennä pää sekaisin
Lopputulos oli hyvä, vaikka parsat pitikin kaupan puutteen vuoksi vaihtaa kesäsipuleihin. Grilli kuitenkin on vielä korkkaamatta, tapahtunee seuraavien päivien aikana
Höyrytettyä parsaa ja Parman kinkkua illalla. Käytämme suolaa ja pippuria ihan vapaasti, mutta kaikki liha, kala, kana joko grillataan, höyrytetään tai keitetään ilman lisärasvaa