Viime kuussa näin Iltasanomissa Sikke Sumarin tomaattipiirakan reseptin. Tomaattipiirakka osoittautui niin hyväksi, että leivoin piirakkaa tällä viikolla jo kaksi kertaa, eivätkä ne kerrat jää viimeisiksi
Sienet kuuluvat meidän perheessämme syksyn kokkailuihin ihan viikottain. Tällä kertaa pääsin leipomaan kummisetäni noukkimasta sienisaaliista, jonka saimme viikonloppuvisiitiltämme kotiinvietäväksi Keski-Suomen puhtaista metsistä
Päädyin sitten tähän Sikke Sumarin reseptiin (se löytyy myös Sumarin kirjasta Rakastan ruokaa). Tykästyin ohjeeseen, koska ensinnäkin piirakka on mahdottoman helppo pyöräyttää
Sikke-ruokaa rakkaudella ohjelmassa Sikke teki tätä tosca benedict piirakkaa. Se näytti niin hyvältä ja kivalta vaihtelulta normaaliin toscapiirakkaan, niin päätin kokeilla
Jotenkin idea, että voisi käyttää kaikki jämäjuustot piirakkaan, tuntui hyvältä, mutta voin suoraan sanoa, että tästä ei tule iltapalan korvaajaa luomumyslille ja maustamattomalle jugurtille
Levitä taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Tässä sen sijaan toinen sitruunarahkaleivonnainen, Chez Marius -ravintolan rahkatorttu, jonka reseptin Sikke Sumari kirjassaan Makeaa mahan täydeltä paljastaa
TORTA DELLA NONNAViime vuoden ehkä kaikista herkullisin makea piirakka, joka tuli leivottua. Käsiini osui Sikke Sumarin keittokirja, jonka kahlasin jo samana iltana läpi
valmis kun alkaa näkyä kaunista kultaisuutta)Ota varovasti pois vuoasta ettei piirakka hajoa. 6 manteli- ja 1 hamppujauhoa)Sikke Sumarin reseptistä johdettu reseptiPs