Vahdi tarkkaan, sillä piparit palavat erittäin helposti. Minulle tuli melkein heti mieleen glögikakku, koska siinä on punaista ja olen halunnut jo pitkään sellaisen leipoa
Sulata voi ja sekoita se piparimurujen joukkoon. Aseta leivinpaperi irtopohjavuoan (24cm) pohjan ja reunojen väliin ja painele pipariseos vuoan pohjalle tasaisesti. Kaada täyte piparipohjan päälle tasaiseksi kerrokseksi ja laita hyytymään jääkaappiin vähintään 3 tunniksi
Bon Appétit- herkullista ja helppoa opiskelijaruokaa halvalla
Gluteenittomuuden vuoksi nykyisin piparit ja tortut ovat harvinaisempaa herkkua. Ja viime jouluisia kuvia kun katselen, niin tuo puolukkainen glögikakku maistuis kyllä myöskin
Murskaa piparit ja sulata voi. Glögikakkuun tarvitsee. Sekoita voi piparimurskaan ja painele n. Sen jälkeen, kun leivoin siskoni ylioppilasjuhliin mangojuustokakun, olen ollut aivan ihastunut kaikenlaisiin juustokakkuihin
piparit ja glögi. Levitä täyte piparipohjan päälle. . Tässä glögikakussa yhdistyvät ihanat joulun maut. Tämän kakun voit tehdä jo etukäteen pakkaseen, mutta tee tällöin kakun kiille
Murskaa piparit ja sekoita niihin voi. tuorejuusto ja piparimauste. Ainekset. 150 g pipareita. 75 g voita. 200 g maustamatonta / vaniljan makuista tuorejuustoa