500g possunleikettä. 500g possunleikettä. Italiassa Pizzaiola liha on hyvin suosittu pääruoka. Yleensä tämä annos valmistetaan naudanlihasta mutta yhtä hyvin tämä onnistuu possunlihan kanssa
Paneroitu ruoka on minun suuri herkku. Tykkään keksiä joka kerta jotain uutta joka virkistää makua. Tällä kertaa lisäsin korppujauhoihin neljä erilaista pippuri rouhetta
Paneroitu ruoka on minun suuri herkku. Tykkään keksiä joka kerta jotain uutta joka virkistää makua. Tällä kertaa lisäsin korppujauhoihin neljä erilaista pippuri rouhetta
Blogiani pidempään lukeneet saattavat muistaa, että viime vappu ei mennyt meillä ihan putkeen. Lapsemme syntymäpäivä on nimittäin vappupäivä, ja olemme pitäneet hänen pirskeensä aina tuolloin
Minä yleensä vaan tökkään lihaa haarukalla ja kun se tuntuu pehmeältä, on possunleike kypsä. Kyllä huomaa ruokamieltymyksistä, jotta syksy on todellakin tullut
Mutta jos olette valmiit tämän kertaiseen reseptiin, niin se olkoon Bistec de cerdo eli possunleike. Iltana eräänä päädyimme kokkailemaan Natasiskon kanssa kuubalaisia ruokia
Lihaton lokakuu on saanut alkunsa vuonna 2013, kun Madventuresista tuttu Riku Rantala sai Docventures-ohjelmassaan haasteen viettää lihatonta lokakuuta
Aivan ensiksi haluan kiittää teitä kaikkia, kun olette jaksaneet odotella näitä postauksiani ja pysyneet runsaslukuisesti mukana vaikka kirjoituksia on tullut niin harvakseltaan
Kuppilat kuntoon, Jyrki Sukula tekee paluun televisioon. Tällä kaudella Jyrki Sukula laittaa kuppilat kuntoon muun muassa Espanjan Aurinkorannikolla ja Lapissa
Possufetissi jatkuu. Japani-lomamme kunniaksi, teimme tonkatsu-tyyppiset schnitzelit. Itse ruoka ei oikeastaan ollut tonkatsua nähnytkään, paitsi siten että tarjosimme niiden kanssa japanilaista tonkatsu-kastiketta ja kaalisalaattia
1. Grillaa porsaan leikkeet kypsiksi. 2. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. 3. Tarjoa possu kastikkeen sekä grillattujen kasvisten tai lohkoperunoiden kanssa