Psyllium on tärkeä osa gluteenitonta leivontaa, sillä se parantaa taikinan sitkoa. 1tl psylliumia. Nämäkin reseptit voi helposti muokata gluteenittomiksi vaihtamalla jauhot gluteenittomiin ja lisäämällä taikinaan 1tl psylliumia. 1tl psylliumia
(1 rkl psylliumia). Tulin eilen kotiin. Ihan vaan sen takia, että saisin herätä synttäriaamuun mamman hoivasta ja saisin aamupalan sänkyyn, ihan niinku edelliset 20 vuotta oon saanut
- Ripota veteen myös psyllium ja anna tekeytyä viitisen minuuttia. - 3 rkl psylliumia. 3 rkl psylliumia. Pitsapohja on kyllä hankala saada juuri kohdalleen
2tl psylliumia. En ole juurikaan tehnyt blogissani leivonnaisia käyttäen. riisijauhoja, mutta koska niitäkin kaapin perältä löytyy, niin päätin ottaa ne