Vadelma-Punaherukkatäyte. Valkosuklaatäyte. Esim puolet vadelmaa ja puolet punaherukka. 330 g valkosuklaata. 330 g Vadelma-Punaherukka sosetta. 330 g valkosuklaata
Tässä juustokakussa punaherukka ja vadelma ovat pinkin täyteosan makuna ja valkoinen vaniljainen, pehemän lohkeava, lempeästi valkosuklaalta maistuva hyytelöpinta tarjoaa kauniin tasaisen pinnan kakkua koristaville marjoille
Koristeiden alle laitoin hiukan valkosuklaasta raitaa, jotta marengit eivät sula kakun päälle. Valkosuklaa spritsausta, punaisia viinimarjoja ja marenkia
Oon tehnyt tällä samalla ohjeella (marja-valkosuklaamuffinssit) viime kesänä muffinsseja ja ne oli aivan sairaan hyviä, tänä vuonna resepti muotoutui myös piirakaksi
Tänä vuonna tein pikkujouluihin valkosuklaa-punaherukkajuustokakun. Punaherukkatäyte. Valkosuklaatäyte. Kaada täyte valkosuklaatäytteen päälle ja heiluta vuokaa varovasti, jotta pinnasta tulee tasainen (Valkosuklaatäytteen ei tavitse olla hyytynyt ennen punaherukkatäytteen lisäämistä)
valkosuklaata ohuelti piirakkapohjan sisäpuolelle ennen kiisselin kaatamista). Vispaa kattilaan punaherukkasoseen kanssa sitruuna- ja appelsiinimehu, sokeri ja maissitärkkelys
Lepuroija heitti minulle makuhaasteen tehdä jotain punaherukoista ja valkosuklaasta. Sitruunan makuista valkosuklaata löydät kauppojen leivontahyllystä