8 punakampelafileetä. 1. Valmista täyte. Hienonna herkkusienet ja parsakaali hienoksi. Hienonna sipuli ja paista rasvassa sienten kanssa kunnes neste on haihtunut, lisää parsakaali pannuun
Punakampelafileet voi savustaa kevyesti savustuspussissa sähköuunissa. Herneenversokastike antaa pirteän maun punakampelafileille, lisäkkeeksi voi tarjota pikapaistettuja herneenversoja
800 g punakampelafileetä, tai kampelaa tai pangasiusta. 1. Kuumenna uuni 200-250 asteeseen. Valmista muusi, mausta muskotilla ja sekoita siihen keltuaiset
En ole koskaan ollut innokas leivittäjä, mutta pakko myöntää, että toisinaan olen gluteenittomassa elämässäni ikävöinyt japanilaisia pankojauhoja ja niiden aikaansaamaa rapeaa paistopintaa
1. Suikaloi paprika, kesäkurpitsa ja porkkana. 2. Mausta kalafileet suolalla ja sitruunamehulla. Kääri ne rullalle ja laita voideltuun kattilaan, lisää kalaliemi ja kuumenna kiehuvaksi
1. Suikaloi paprika, kesäkurpitsa, sipuli ja tomaatti. 2. Mausta kalafileet suolalla ja sitruunamehulla. Kääri ne rullalle ja laita voideltuun kattilaan, lisää kalaliemi ja kuumenna kiehuvaksi
Pari päivää sitten tein taas huijauskasvisruokaa. Se on semmoista, joka näyttää tosi fressilta ja kuulostaa jumalaisen terveelliseltä ja hipsteriltä, mutta on todellisuudessa hervotonta mättöä