Raaka chorizo reseptejä

FEIJOADA JA TYKÖTARPEET

FEIJOADA JA TYKÖTARPEET

Keitosta edelsi aikamoinen ruljanssi kun googlasilimme ohjeita, joita on tasan yhtä monta erilaista kuin niitä löytyy ja jahtasimme raaka-aineita
Peuranlihamakkaraa naurissoseella

Peuranlihamakkaraa naurissoseella

Jollet löydä peuranlihaa voit tähän myös käyttää hirvenlihaa ja jos innostut makkaran valmistuksesta sinun kannattaa myös kokeilla reseptejäni mietoa raaka makkaraa, tulista Chorizoa tai yrttistä lammasmakkaraa
Yrttinen lammasmakkara

Yrttinen lammasmakkara

Yleensä saan häärätä yksin keittiössä kun se näin on parhaimmaksi todettu mutta toisinaan keittiössä valmistetaan joitain herkkuja joille puolisoni on erittäin perso ja meille on muodostunut jokavuotinen perinne makkaran suhteen, valmistamme puolison kanssa lammas raaka-makkaraa joka kesä grillikauden alussa ja tämä on se resepti jota olemme useimmin käyttänyt, joten kaikki te, jotka joskus olette saanut herkkua maistaa, tässä on mahdollisuutenne valmistaa sitä itse tänä kesänä Chorizoraaka-makkaran lisäksi
Hot chili churros

Hot chili churros

Alkuperäisessä käytetttiin voimakasta salamia, mutta vinkattiin chorizon käytöstä, joten sille tielle lähdin
Hävikkikuun päätösateria: espanjalaisehko munakas

Hävikkikuun päätösateria: espanjalaisehko munakas

raaka kala, katkaravut ja simpukat on syytä saada mahdollisimman tuoreena. siivutettua chorizoa). Hävikistä herkuksi -tempauksen hengessä kehitimme lounaaksi espanjalaistyylisen munakkaan, johon päätyivät pari jääkaapissa viereksinyttä keitettyä uutta perunaa sekä kaupasta löytynyttä lähestyvän viimeisen myyntipäivän takia -30% hinnalla myytyä Pajuniemen luomugrillimakkaraa
Linssi-chorizopata

Linssi-chorizopata

Helppo linssi-chorizopata. Lisää lopuksi chorizo. Helppo linssi-chorizopata. 4 (raaka)chorizomakkaraa. 2 sipulia 4 valkosipulinkynttä 3 porkkanaa 4 (raaka)chorizomakkaraa

Älä missaa palaakaan

Yhteistä näille resepteille on puhtaat raaka -aineet sekä suuri intohimo kokkaamiseen. Helppo lehtikaali-chorizomunakas
Loppuviikon nollailut ja Pilkettä 2 v

Loppuviikon nollailut ja Pilkettä 2 v

Omia keittiössä syntyneitä suosikkejani toisen vuoden ajalta on monia, mutta mainittakoon nyt ainakin raakatiramisu, irish coffee-juustokakku, juopunut häränhäntäragu, raaka valkosuklaa ja nyhtölammassalaatti

Tapasmenu

Ruoat ovat keskimäärin maustetumpia ja raaka-aineiden käyttö on jotenkin luovempaa verrattuna Italialaiseen tai Ranskalaiseen keittiöön
Uunikyljyksiä espanjalaisittain

Uunikyljyksiä espanjalaisittain

Raaka sipuli muuttuu puolessa tunnissa kirpakan makeaksi. Chorizo - tottakai - ja possun ja oliivien yhdistelmä, ja savupaprika

Baskimaalla hyvän ruoan perässä I

Rapsakka crust reunalla ja juustoa, kinkkua ja raaka kananmuna täytteenä. Haen kaupasta satsin chorizoa, pähkinää ja kaiken näköistä tilbehööriä muovikassillisen