Jollet löydä peuranlihaa voit tähän myös käyttää hirvenlihaa ja jos innostut makkaran valmistuksesta sinun kannattaa myös kokeilla reseptejäni mietoa raaka makkaraa, tulista Chorizoa tai yrttistä lammasmakkaraa
Yleensä saan häärätä yksin keittiössä kun se näin on parhaimmaksi todettu mutta toisinaan keittiössä valmistetaan joitain herkkuja joille puolisoni on erittäin perso ja meille on muodostunut jokavuotinen perinne makkaran suhteen, valmistamme puolison kanssa lammas raaka-makkaraa joka kesä grillikauden alussa ja tämä on se resepti jota olemme useimmin käyttänyt, joten kaikki te, jotka joskus olette saanut herkkua maistaa, tässä on mahdollisuutenne valmistaa sitä itse tänä kesänä Chorizoraaka-makkaran lisäksi
raaka kala, katkaravut ja simpukat on syytä saada mahdollisimman tuoreena. siivutettua chorizoa). Hävikistä herkuksi -tempauksen hengessä kehitimme lounaaksi espanjalaistyylisen munakkaan, johon päätyivät pari jääkaapissa viereksinyttä keitettyä uutta perunaa sekä kaupasta löytynyttä lähestyvän viimeisen myyntipäivän takia -30% hinnalla myytyä Pajuniemen luomugrillimakkaraa
Helppo linssi-chorizopata. Lisää lopuksi chorizo. Helppo linssi-chorizopata. 4 (raaka)chorizomakkaraa. 2 sipulia 4 valkosipulinkynttä 3 porkkanaa 4 (raaka)chorizomakkaraa
Omia keittiössä syntyneitä suosikkejani toisen vuoden ajalta on monia, mutta mainittakoon nyt ainakin raakatiramisu, irish coffee-juustokakku, juopunut häränhäntäragu, raaka valkosuklaa ja nyhtölammassalaatti
Rapsakka crust reunalla ja juustoa, kinkkua ja raaka kananmuna täytteenä. Haen kaupasta satsin chorizoa, pähkinää ja kaiken näköistä tilbehööriä muovikassillisen