Ragu ohje reseptejä

Ragù di peperoni

Ragù di peperoni

Yksi perusresepti, johon palaamme tasaisin väliajoin on Ferran Adriàn Perheateria-kirjasta napattu ohje ragù alla bolognese elBullin tapaan
Bolognesekastike - Ragu

Bolognesekastike - Ragu

Ja muistakaa että uunit ovat eri tehoisia, eli viitteellinen ohje. Aito kunnollinen bolognesekastike tai ragu vaatii pitkän hauduttamisen
Arancini di riso - friteeratut riisipallot

Arancini di riso - friteeratut riisipallot

keitettyä risottoriisiätomaattikastiketta (ohje täältä) tai hätätapauksessa pelkkää paseerattua tomaattiamozzarellaavatkattua kananmunaa, johon on lisätty ripaus suolaakorppujauhoja paistoöljyä
Neljän tunnin taivaallinen ankanragu-pasta

Neljän tunnin taivaallinen ankanragu-pasta

Kyseinen ohje ei ole kovin vaikea, mutta aikaa kannattaa varata noin neljä tuntia. Ragu. Ragu. Lisää rusinat, hienonnettu rosmariini ja laakerinlehdet ja anna hautua noin puolitoista tuntia kansi hieman raollaan tai kunnes ragu paksunee ja ylimääräinen neste haihtuu
5 ihanaa uuniruokaa viikonloppuun

5 ihanaa uuniruokaa viikonloppuun

Ratatouillen ohje löytyy täältä. Munakoisovuoan ohje löytyy täältä. Kaalikääryleiden ohje on täällä. Suuressa ja kalliissa maailmassa kun oltiin, päätin pihistellä ja valitsin menun halvimman annoksen, 13 euroa maksavan ragu bolognesen
Vaivan väärti - ihana moussaka gluteenittomana!

Vaivan väärti - ihana moussaka gluteenittomana!

Jauhelihakastike (Ragu). Ohje ei ole vaikea, mutta vie jonkun verran aikaa kaikkine työvaiheineen. Lisää pataan tomaattimurska, pyre, punaviini ja hauduttele miedolla lämmöllä vähintään puoli tuntia, mutta mitä pidempään sitä parempi ragu syntyy
Ragu´ Bolognese

Ragu´ Bolognese

Tässä yksi perinteisen tuntuinen ohje. Ragu´ Bolognese ja Penne pastaa. No nyt ollaan perustavanlaatuisten asioiden äärellä
Ragu hirvenlihasta ja villasukat

Ragu hirvenlihasta ja villasukat

 Olipa hyvä ohje viimeisimmässä Ruokatorstaista. Sopii loistavasti tällaiseen melkein-talvipäivään ja on hyvää lämpimänä sekä kylmänä
Ragù alla bolognese

Ragù alla bolognese

) löytyi hieman erilainen ohje kuin se millä itse bologneseni olen tottunut tekemään. Oli kyllä sen verran erikoiselta vaikuttavia juttuja tässä ohjeessa (maito ja tähtianis) että pakkohan sitä oli kokeilla
Ragù eli bolognesekastike

Ragù eli bolognesekastike

Kertaus on opintojen äiti eli tässä vielä kerran ragùohjeeni alkuperäisen reseptin kera. Keitä lopussa pasta ohjeen mukaan
Ragù eli bolognesekastike

Ragù eli bolognesekastike

Tämän kirjoituksen lopusta löytyy alkuperäinen ohje kaikille autenttisuuteen pyrkiville kotikokeille
Tomaattipastakastike kolmella tavalla

Tomaattipastakastike kolmella tavalla

Olen jo pitkään halunnut kokeilla versiota, jossa käytetään punaviiniä ja tehdä kunnon Pasta al Ragun, mutta se jää vielä tulevaisuuteen
Pastakastike

Pastakastike

Vähän sovelsin ohjetta, ja alla resepti kuten minä sen valmistin. n ohjetta seuraten valmistusaika pitenee pari tuntia (tai sitten se painekeitin käyttöön)