No, nyt oli hyvä hetki kokeilla jokirapukastiketta uudemman kerran, ja kunnolla. Tein kastikkeen keitetyistä ja pakastetuista jokiravuista, joten sain pyrstöpanssareista kuoria rapuvoita varten
Kuuma hiekka nyt (vielä toistaiseksi) tänä kesänä kotimaasta puuttuu, mutta sulje silmät, dippaa salaattiin käärittyä katkarapua kastikkeeseen ja nauti matkasta Vietnamin rannalle
Muista vain, mitä pidempi säilytyt kulhossa jääkaapissa, sitä enemmän nestettä aineksista irtoaa, ja sitä vetelämpi tulos joten lisää kastike vasta viimehetkellä ennen annoksien tarjoilua
Kaikki nämä kolme kastiketta valmistetaan samalla tavalla. Nyt sitten, myöhäisenä syyskuisena lauantaina kokoonnuimme mökkeilemään hyvän ruuan ääreen rapujuhlien merkeissä
Kastike. Sekoita loput raaka-aineet rapujen joukkoon. Tarjoa korianterinen katkarapucocktail annosmaljoista alkupaloina tai salaattipetiltä lounassalaattina
Laita kastike kulhoon ja lisää loput papuseoksesta sekä katkaravut. Soseuta puolet papuseoksesta tehosekoittimessa ja lisää niin paljon rapujen keitinlientä, että saat kastikkeen koostumuksen
Kaada pasta taroilukulhoon, lisää joukkoon sokeriherneet ja kastikerapuineen. Niinpä ropsautin joukkoon pakastekatkarapuja, joista ruoka kannattaakin valmistaa