T. ä. m. u. n. b. l. o. g. a. s. i. t. k. v. 3. h. y. ö. j. e. p. J. ,. (. r. ). P. d. ". E. S. c. -. L. 1. 2. /. 7. 5. 0. 6. 4. ½. R. K. M. A. C. f. O. k g. d l
Pilko sipulit ja sellerit, haluamasi kokoisiksi paloiksi, samalla kun ruskistat lihaa. Tätä "verisoossi lihaa" aion tehdä jatkossakin ja kokeilla ihan sämpylän väliin, kuten Pullet Porkiakin
Pulled chicken - nyhtökanaa - revittyä ylikypsää kanaa - rakkaallalapsellaonmontanimeäkanaa. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan jos et vielä ole nyhtänyt mitään lihaa
Jos kypsennät broilerin ilman painekattilaa, kypsennä sitä padassa/kattilassa kannen alla miedohkolla lämmöllä tunnin verran tai kunnes sen saa revittyä helposti suikaleiksi haarukalla
Lihaa jäi reilusti, cole slaw ja punasipuli menivät kaikki, sipulia olisi mennyt enemmänkin. Käännä lihaa tunnin välein, pidä huoli että ensimmäisen parin kolmen tunnin aikana savua riittää
Yleisesti ottaen ruokavalioni on kyllä terveellinen, runsaasti kasviksia, ei kovin paljoa punaista lihaa, luomua aina kun sellainen vaihtoehto on tarjolla, ruoka valmistuu aina tuoreista aineksista eikä mistään puolivalmisteista