Launtaina tehtiin marinadi ja laitettiin ribsit marinoitumaan. Ohjeessa resepti toteutettiin hiiligrillin epärsuorassa lämmössä, mutta meillä kaasugrillin epäsuorassa lämmössä
Olen vähän vierastanut luullisten koipi -ja reisipalojen grillaamista kun en omassa kaasugrillissäni niitä meinaa saada kypsäksi ilman ettei pinta ole karrella
Selvää on, että pelkästään grillissä ribsejä ei saa kypsäksi, Aikaisemmin olen koittanut keittää ribsejä mausteliemessä, mutta silloin karitsan ominaismaku häviää ja syöjälle tulee lihakeitto-mielleyhtymä
Päädyin keittämään ribsit jo valmiiksi, vaikka toki ribsit voi valmistaa suoraan myös grillissä, joka joidenkin mielestä lienee ainoa ja oikea menetelmä
Ribsit olivat mielettömiä ja niistä kiitos kuuluu jälleen Helsingin Sanomille. No, piirakkahan tuo olikin, periamerikkalaisen cookien reseptillä leivottu