Samoin meikäläiset makkarat ja nakit saavat perinteisestisavuarominsa juuri lepästä. Karsinogeenien käristäminen elintarvikkeiden pintaan on ollut viimevuosina jopa korostetusti esillä, mutta samaan tahtiin on tittelöity grillimaistereita ja pieniä savustamoita on tupsahdellut mökkireittien varsille jopa runsaasti
Tässä yksi versio ylikypsäksi savustetusta porsaan kasslerista, jonka makumaailmanvein kuitenkin lähemmäksi välimerta, koska tämä liha oli osa tyttäremme rippijuhlien välimeren henkistä buffet-pöytää
Kaikki kuvat eivät anna oikeutta herkuille valitettavasti, kun nopeaan ilman sen kummempia asetteluita halusin napata kuvat jotta niistä vähän saa osviittaa miltä eri täytteet näyttävät
Jauhelihagulassista jäi puolikas bataatti lojumaan, ja pohdin, jotta mihin sen tuikkaisi kun ei roskiinkaan viitsisi elämänsä kunnossa olevaa kasvista niiden muutaman muun ohella laittaa
Uunipellille kannattaa laittaa tilkka vettä, jotta huusholliin ei leviäisi savua. Tänä vuonna kinkun paistoin lihan paistamiseen tarkoitetussa vuoassa, mutta ilman kuvassa olevaa muovikäärettä
Vaikuttaa kamalan helpolta muttei tosta mulla ainakaan synny kun savua ja jotain kivikovaa, eihän tossa ole edes mitään nostatus ainetta, pyhällä hengellekö olisi tarkotus nousta
Tavallisesti koneistani on noussut sinistä savua ja keittiössä on haissut sähköltä…. kuljetuspakkauksesta putkahti ulos vain koneen runko taikinakulhoineen, tehosekoitinkannu, vihannesleikkurin runko ja kassi, josta löytyvät irto-osat eli vatkaimet ja leikkurin terät
Ammattikeittiössä pitkään matalassa lämmössä savustetut naudanrinta tai entrecote ovat kyllä tulleet tutuksi, mutta kotioloissa tähän en ollut vielä päässyt
Kaikki Zanthoxylum-suvun kasvit ovat aromaattisia ja niitä käytetään Afrikassa ja Aasiassa laajalti mausteina, mutta näistä oikeastaan vain sichuaninpippuri on päätynyt länsimaailman tietoon
Olen sitä kerran tai kaksi kylvänyt kasvimaalleni, ilman satoa, mikä tietysti herättää kummastusta, koska sen kaikissa lähteissä kehutaan olevan helppo ja vaatimaton kasvatettava
Kausi on avattu aikoinaan ribseillä ja niihin se myös on hyvä päättää. ripaus nestemäistä savua. Meillä tosin on grilli käytössä ympäri vuoden, mutta te, jotka laitatte grillin pikkuhiljaa talviteloille, vetäkää vielä yhdet ribsit
Ei avotulta ja savua. Saatiinhan se grilli kuumaksi täälläkin viimein SAGAn ja Indiedaysin kesäisen kampanjan myötä, jossa testataan Sagan monikäyttöisiä tuotteita mm
Tuolla oli yhdessa blogissa siitä kuinka ei kukaan oikesti maista eroa purkki/pakaste ja tuoreiden vihannesen välillä varsinkaan valmiissa ruuassa joka nyt oli tällä kertaa pitza
Kun öljy on kuumaa, mutta ei vielä savua, lisää sipulit. Leikkaa kani paloiksi. Kuumenna paistinpannu oikein kuumaksi ja kaada siihen niin paljon öljyä, että pohja peittyy
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.