r. i. n. k. u. l. a. t. E. h. ä. j. s. e. g. b. ,. v. o. y. T. m. p. d. J. H. M. N. ö. B. L. 2. 5. 3. 7. 0. S. (. ). 1. O. V. 6. P. *. A. 4. R. '. z. I
Rinkeli-kilpailussa mitataan sekä leipurin että kondiittorin taitoja. Vuoden 2017 Rinkeli Grand Prix -kilpailun voitti Turun ammatti-instituutin joukkue, jonka muodostivat opiskelijat Iida-Kaisa Juntunen ja Oskari Takkinen opettaja Arja Korhonen-Masalinin johdolla. Rinkeli Grand Prix on ammattioppilaitosten nuorisoasteen leipuri-kondiittoriluokkien SM-kilpailu, johon voivat osallistua alle 23-vuotiaat opiskelijat
Rinkeli-kilpailussa mitataan sekä leipurin että kondiittorin taitoja. Rinkeli Grand Prix -kilpailun järjestää Suomen Leipuriliitto ry yhdessä yhteistyökumppaneidensa Helsingin Mylly Oy
Hellävaraisesti käytä rinkeli kerrallaan melassi-siirappiseoksessa (niin että rinkeli peittyy kokonaan) ja sen jälkeen pyöräytä paahdetuissa seesaminsiemenissä (halutessasi vain päälipuolelta, jotta käsittely helpottuu) ja aseta sen jälkeen suoraan leivinpaperoidulle pellille
Muotoile munkit niin, että työnnät molemmat etusormet pullan keskelle ja pyöräytä rinkeliksi. Meillä ei maltettu odottaa vappuun saakka munkkeja, vaan kahvivieraille tarjotaan jo maistiaisia etukäteen