(hieman mahdollisimman vaaleaa kalakastiketta ja/tai seesamiöljyä). Kääntele kevätsipulisilppu riisin joukkoon ja mausta riisi halutessasi esimerkiksi kalakastikkeella ja/tai seesamiöljyllä
seesamiöljyä. Korealainen sieni-tofu hot pot 300g kylmäsavustettua tofua reiluina kuutioina 300g tuoreita sieniä, 2-3 eri lajia (esim, herkkusieni, osterivinokas, siitake, enoki) 1 iso tai muutama pieni pak choy 80 g pinaattia 3 kevätsipulia liemi 1 l vettä 2 rkl Yutake luomu Tamari soijakastiketta 2 rkl Yutake japanilainen riisiviinietikka 1 rkl Yutaka Wakame- kuivattu merilevä 2 rkl CJ Tulinen korealainen marinadi- ja grillauskastike 1 tl Sempio Gochujang – korealainen chilitahna 1 rkl ruokosokeria 1 rkl seesamiöljyä tarjoiluun 240 g (2 tlk) Wang Kimchi – Korealainen kaalivalmiste udon-nuudeleita. 1 rkl seesamiöljyä
paahdettua seesamiöljyä. 1 rkl paahdettua seesamiöljyä. Yotam Ottolenghin keittokirjat ovat kestosuosikkejani ja niiden oivaltavat reseptit innostavat kokkaamaan mitä ihanimpia kasvisruokia