seesamiöljyä. uutta, ja kokeilin ensimmäistä kertaa gochujang tahnaa friteeratun kanan. keskenään valkosipuli, inkivääri, gochujang, etiikka, seesamiöljy ja hunaja
Sekoita soija, gochujang, hunaja, valkosipuli ja seesamiöljy. Korealainen kana. Laita kanapalat marinaadiin ja ja laita ne jääkaappiin vähintään puoleksi tunniksi
seesamiöljyä. Pilko kasvikset pieniksi ja tee kanasta pieniä suupaloja. seesamiöljyä. Sekoita kananmuna kevyesti ja lisää siihen vähän vaaleaa soijakastiketta
Mukana maku-ruokablogi nimensäkin mukaisesti loihti erittäin maukkaat lihapullat punaviinissä ja Paleokeittiön Johanna taikoi mieltä ja kehoa hellivät pekonipullat upean aurinkoisen bataattisoseen kera
Tässä reseptissä käytän proteiinin lähteenä thaimaustettua kanaa, mutta kasvisversio on helppo tehdä esimerkiksi tofulla tai nyhtökauralla (samat mausteet)
Tämä valkoinen unelmainen sämpylä täytetään sianlihalla (siankylki, niska), uppopaistetulla kanalla tai naudanlihalla, pikkelöidyillä vihanneksilla, makealla maapähkinärouheella ja korianterilla
Rapean korealaisen kanan salaisuus on se, että se friteerataan KAHDESTI. Tämä päältä rapea ja sisältä mehevän maukas korealainen kana viimeistellään vielä tahmean tulisella gochujang-kastikkeella
muutama tippa seesamiöljyä. Hapanimeläpossupalleroiden sekä omaan suuhuni hieman liian tulisen chilihärän ohitse menun suosikkiannoksekseni nousi jo heti kättelyssä suhteellisen mieto "kana, bambu & sieni"-annos