Seesamiöljy kana reseptejä

Korealainen friteerattu kana ja seesami-coleslaw

Korealainen friteerattu kana ja seesami-coleslaw

seesamiöljyä. uutta, ja kokeilin ensimmäistä kertaa gochujang tahnaa friteeratun kanan. keskenään valkosipuli, inkivääri, gochujang, etiikka, seesamiöljy ja hunaja
Chow mein

Chow mein

Laita nuudelit takaisin kattilaan ja sekoita joukkoon ruokalusikallinen seesamiöljyä. Kanaa chow mein on nopea ja helppo tehdä
Kiinalainen? paistettu riisi

Kiinalainen? paistettu riisi

seesamiöljyä. Pilko kasvikset pieniksi ja tee kanasta pieniä suupaloja. seesamiöljyä. Sekoita kananmuna kevyesti ja lisää siihen vähän vaaleaa soijakastiketta
Kiinalainen hot and sour -keitto

Kiinalainen hot and sour -keitto

Mausta keitto lopuksi seesamiöljyllä ja sipulin varrella. Tästä saa myös helposti kasvisversion, vaihtamalla kanan vaikka tofuun
VALKOSIPULIKANA KASVISWOKKI

VALKOSIPULIKANA KASVISWOKKI

Hius seesamiöljyä. Päälle maukas valkosipulinen kana joka tekee annoksesta vielä nätyttäväksi. Hius seesamiöljyä
Aasialaiset kanapullat ja paahdettua parsakaalta

Aasialaiset kanapullat ja paahdettua parsakaalta

Tein eräänä iltana meille kananpojanjauhelihasta aasialaisia kanapullia, maustoin jauhelihan tuoreilla yrteillä, valkosipulilla, inkiväärillä ja tein lisukkeeksi uunissa tummaksi paahdettua parsaa sekä soijapohjaisen kastikkeen
Pekingin ankkaa

Pekingin ankkaa

½ rkl seesamiöljyä. Vaivaa taikanaa kunnes se on pehmeää ja tasaista. seesamiöljyä. Tätä on tehtävä uudelleenkin, vaihteeksi vaikka kanalla
Korealainen gochujang-kana

Korealainen gochujang-kana

Rapean korealaisen kanan salaisuus on se, että se friteerataan KAHDESTI. Tämä päältä rapea ja sisältä mehevän maukas korealainen kana viimeistellään vielä tahmean tulisella gochujang-kastikkeella
Karamellikanaa kaamokseen

Karamellikanaa kaamokseen

Lämmitä seesamiöljy paistinpannulla miedolla lämmöllä ja paista siinä silputtu valkosipuli ja inkivääri
Kanaa, bambunversoja & sieniä

Kanaa, bambunversoja & sieniä

muutama tippa seesamiöljyä. Hapanimeläpossupalleroiden sekä omaan suuhuni hieman liian tulisen chilihärän ohitse menun suosikkiannoksekseni nousi jo heti kättelyssä suhteellisen mieto "kana, bambu & sieni"-annos
Broilerininrintaa maapähkinöiden kera

Broilerininrintaa maapähkinöiden kera

Lisää lopuksi seesamiöljy. Eikä ihme, että ihastuin tähän ruokalajiin heti ensinäkemältä, mehukasta kanaa ja maapähkinöitä