Täytyy sanoa että tuli mehevimmät koskaan syömäni silakkapihvit. 1 dl pankojauhoa (japanilainen korppujauho, mutta tavallinenkin korppujauho käy). 1 dl pankojauhoa (japanilainen korppujauho, mutta tavallinenkin korppujauho käy)
Kääntele silakkapihvitkorppujauhoseoksessa. Sekoita korppujauho, jauho, suola ja pippuri lautasella. Ruskista voi paistinpannussa ja paista silakkapihvit ruskeiksi kummaltakin puolelta
Sekoita suola, korppujauhot ja ruisjauhot lautasella. 1 ½ dl korppujauhoja. 1. Suolaa kalat sisältä kevyesti ja laita päälle hieman hienonnettua tilliä, laita fileet yhteen kaksi ja kaksi lihapuolet vastakkain
Yleensä paistan lohta pannulla, koska se on pikaruokaa parhaimmillaan, mutta lautasella maistuu myös silakkapihvit, turska, ahvenet, hauki, siika ja monet muut kalat
No, tästä kuitenkin selvittiin ja pian minulla siis oli kalat perattuna ja suolasin ja pippuroin ne ja pyörittelin sitten ruisjauho-korppujauhoseoksessa
Reseptien joukosta löytyvät isoisoäiti Ellinen paistetut silakkapihvit, Aune-mummon legendaarinen pannukakku, Pasi-isän laivurinpihvi ja Vernan oma mustikkakeikauskakku - kotiruokaa parhaimmillaan