Suklaamousse. Lisää ohuena norona tuorejuustoseokseen kokoajan vatkaten. Suklaamousse. Lisää tuorejuusto ruokalusikallinen kerrallaan ja vatkaa alhaisella nopeudella tasaiseksi
Kuorrutteen ohjetta voi käyttää sellaisenaan suklaamousseen. Lisää tuorejuusto ja sekoita. Eli vatkaa ensin sulatettu suklaa ja kahvi tuorejuustoseokseen
Suklaamousse. Vatkaa vispikerma ja tomusokeri vaahdoksi ja yhdistä joukkoon tuorejuusto. Kaada täyte jähmettyneen suklaamoussekerroksen päälle ja anna kakun hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään asti
Tummaa, jopa aavistuksen karvasta suklaamousse yhdistettynä makeampaan valkosuklaamousseen. Vauvamme tosiaan heräsi kesken kaiken, juuri kun olin saanut kerma-tuorejuustomoussen valmiiksi
Lopulta päädyin versioon, jossa oli tummasuklaamousse ja kevyesti appelsiininen valkosuklaamousse. Sekoita kulhossa tuorejuusto ja fariinisokeri notkeaksi massaksi