Mutakakku on todella helppotekoinen herkullinen tahmea suklaakakku jonka voi syödä sellaisenaan mutta se maistuu myös taivaalliselta mansikoiden ja kermavaahdon/jäätelön kanssa
Hyvä mutakakku on ihanan tahmea ja mutainen keskeltä. Voit tehdä jäätelöä myös ilman jäätelökonetta. Mutakakku on valloittanut suomalaisten sydämet ja on yksi suosituimmista leivonnaisista
Kerätessä voimia sunnuntai-iltana arjen alkuun, on tämä tahmea herkku ihan paikallaan. Suklainen mutakakku Laita ensimmäiseksi uuni lämpiämään 200 asteeseen ja vuoraa irtopohjavuoan pohja (halkaisija 26cm) leivinpaperilla, reunat voidellaan tai sitten voit vuorata koko vuoan leivinpaperilla, jolloin reunoihin jää jonkin verran taitosjälkiä, mutta makuahan tuo ei haittaa sitten tippaakaan. 200g tummaa suklaata (Valrhona Manjari)200g voitaSulatetaan yhteen ja annetaan jäähtyä suurin piirtein kädenlämpöiseksi4 kananmunaa2dl sokeriaVatkataan tuhdiksi vaahdoksi, johon sitten varovasti sekoitetaan voi-suklaaseos. 4 kananmunaa
Mutakakku on todella makeaa ja täyteläistä eikä sitä pysty isoa palaa syömään kerrallaan. Mutakakku (ohje Fazerin leivontasuklaapaketista, omat muutokset suluissa)200 g leivontasuklaata200 g voita tai margariinia4 munaa2 dl sokeria2,5 dl vehnäjauhoja (voi korvata osan tai kokonaan esim. 4 munaa
Kauppareissulla hankin kaappiin ison pussin irtokarkkeja ja ainekset mutakakkuun. Mutakakku on yksi Eemelin lemppareista, eikä kovin paljon maanitella tarvinutkaan
Ystävänpäivänä mutakakku ja vanukas lyövät hyntyt yhteen. Herkullista huomenta juuri sinne. En ole meinannut pysyä housuissani odotellessani, että saan julkaista tämän ohjeen
Niinkuin nimikin jo sanoo niin kakun pitää jäädä tahmeaksi, M-U-T-A-maiseksi. Kuten kaikissa brownie- ja mutakakkuohjeissa niin tätäkään kakkua ei saa paistaa liian kauan
Jos mutakakku ei ole tahmea sitä ei voi kutsua mutakakuksi. Tärkein vinkki mutakakun leipomisessa on että kakun ottaa ajoissa ulos uunista sen vielä ollessaan tahmea
Maistelin näitä myös vaniljajäätelön kanssa, mutta tykkäsin enemmän pelkästä mutakakusta ilman sen kummempia lisukkeita, sillä tällöin suklaisuus pääsi kunnolla esille