timjamia. Tämä on siis tyylipuhdas blogin tähden valmistettu ruoka, mutta kylläpä siinä jo tehdessä alkoi ainakin mieliteko hiipiä ja valmis lohi kyllä löysi tiensä blogaanin vatsaan ilman mitään vaikeuksia
Nyt oli ajatuksena lohi ja kasvikset. Kirjolohta timjamiliemessä ja basilakasvikset. GRILLATTU LOHI. Voitele lohta jatkuvasti kypsymisen ajan timjami-öljy-voiseoksella
Kaada koko komeuden päälle vielä lopuksi jäljellä oleva sitruunamehu sekä tuoretta timjamia. Antibioottikyllästettyä soijalohta saa kyllä halvallakin, ja lohi on jotenkin eväkkäistä se helpoin vaihtoehto valita, mutta ei tuota huonolaatuista kuraa kauhean usein viitsi pistää kitusiin…
suolaa ja mustapippuria, currya, kuivattua timjamia ja valkosipulijauhetta. Pari päivää sitten päätin kokeilla jauheliha-pekonilaatikon tekemistä aiemmin julkaistulla lohilaatikon reseptillä
Basilika, persilja ja timjami maustavat yrttilohirullan. muutama oksa timjamia. Leikkaa lohifileestä nahka pois ja nypi mahdolliset ruodot, leikkaa filee myös halki, että saat siitä ohuemman
½ tl timjamia. Pakkasesta sulatin lohifileen ja kypsensin uunissa. ½ tl timjamia. En jaksanut alkaa savustamaan vaikka savulohi olisi varmasti ollut vieläkin parempaa tässä