Kokkailen mieluummin papuja ja linssejä proteiinin lähteenä, mutta uskallan sanoa, että tässä reseptissä marinoitunut tofu on kyllä taivaallisen hyvää ja herkullista
Paistettua tofua (resepti alla). Kannattaa huomata, että chilin määrä reseptissä on suuntaa-antava, sillä tuoreiden chilien voimakkuuksissa on paljon vaihtelua
Tämä on toinen tästä kirjasta blogattu ja neljäs kokattu resepti. Mausteiden lämpö, pähkinäisen salaatinkastikkeen täyteläisyys, proteiinista huolehtiva tofu, tomaatti ja makea maissi tekevät tästä oivan aterian
Tämä resepti on inspiroitunut japanilaisesta hiyayakko-ruokalajista. Hiyayakko on kylmä silken-tofupala, jonka kanssa tarjotaan erilaisia päällysteitä ja mausteita, kuten kevätsipulia, inkivääriä, soijakastiketta, bonito-hiutaleita, lihaa tai ohuiksi leikattuja kasviksia (ks
marinoitua tofua, paljon eri papuja ja linssejä, soijarouhetta, kasvimaitoja. kehittäneeni reseptin. lähisupermarketistani löytyy vain yksi paketti maustamatonta tofua
Halutessasi voit lisätä joukkoon pähkinöitä, katkarapuja, tofua tai vaikkapa kanaa. Olinkin ihan super iloinen, kun mun Advanced Nutrition -kurssilla, jota siis parhaillaan suoritan, annettiin resepti tähän terveellisempään phad-thaihin, missä nuudelit/riisi on korvattu kukkakaalilla
Tästä saa myös helposti kasvisversion, vaihtamalla kanan vaikka tofuun. Mikäli olet syönyt tätä Kiinalaisessa ravintolassa ja pitänyt siitä, tulet varmasti pitämään tästä reseptistä, keitosta tuli nimittäin erittäin maukas ja autenttisen makuinen