T. e. i. n. t. ä. o. m. a. s. k. l. h. u. B. r. -. p. V. j. y. ,. /. I. S. R. ö. v. d. c. (. ). b. w. M. Ä. f. D. K. 5. 1. 4. 0. g. 2. 6. 3. H. F. A. N
Annoksen perustana on raikkaan kirpeä tomaattinen keittopohja, joka kruunataan joko tuoreella paistetulla kotimaisella kirjolohifileellä tai norjalaisella savulohifileellä
tomaattinenkalakeitto. Ruokapäiväkirjoistahan kai aina tykätään (. ), ja viimeisimmästä täällä nähdystä on jo puolisen vuotta, niin pläjäytän tässä teille kahdeksan päivän ruokapäiväkirjan nyt esille, jotta muutkin, kuin instagramini seuraajat pääsevät ihastelemaan kauhistelemaan ruokiani
Freesaa sipuli, selleri ja valkosipuli pehmeiksi oliiviöljyssä käyttäen isoa kattilaa. Lisää tomaattipyree, valkoviini, kalaliemi, appelsiinin mehu ja raastettu kuori