Sekoita pistaasivoin ainekset tahnaksi. "Tehdään tonnikalaa, kun Rick Steinkin teki Cadizissa. Kauli tahna tasaiseksi levyksi kahden leivinpaperin välissä ja nosta jääkaappiin jähmettymään
Valmista tonnikalatahna. Anna maustua hetki ennen leipien päälle laittamista (uunin lämpeämisen verran) Lusikoi tahna leipien päälle ja ripottele päälle juusto
Sekoita kaikki kunnolla kunnes kaikesta muodostuu tasainen tahna. Tällä kertaa, kesäkurpitsat täytetään tonnikalalla, ricottajuustolla ja kuorrutetaan Gouda-juustolla
Niinkuin isäni kommentoi edelliseen tonnikalapostaukseeni, tonnikalatahnaa laitettiin myös saudi flatbreadin väliin, mutta koska sitä leipää en ole pystynyt täysin jäljittelemään, pitäydyn tässä paahtisversioissa
On oikeastaan hassua että opin tonnikalamajoneesin juuri Seychelleillä, saarilla jossa sitä samaista tonnikalaa pyydetään ja purkitetaan siihen purkkiin josta sitä syötiin
Tonnikalatahnakuorrutteiset crostinit ovat yksi Baskimaassa pintxoina tunnettujen tapasten klassikko ja por que non - se on yhtä helppo ja nopea kuin on edullinenkin
Keiton seuraksi sopivat keitetyt munat, yrttisilppu ja kolmioleivät, joiden väliin on tehty hyvä tonnikalatahna tuorejuustosta, creme fraichesta, tonnikalasta, persiljasta ja suolakurkusta
Tonnikalasalaatti. Lado muut aineet korkeaan kapeaan astiaan, hurauta sauvasekoittajalla tahnaksi. Pane riisi suureen kulhoon, lisää tonnikala öljyineen ja sekoita