Jotenkin se tulinen, kirpeä, suolainen ja makea maku vain toimii todella hyvin. Alkuruoaksi olikin todella raikasta nuudelisalaattia ja päällä herkullisia marinoituja jättikatkaravun pyrstöjä sekä avokadoa
Tulinen kastike ja marinoidut sipulit toivat hyvää lisämakua. nuudelisalaattia (keitettyä riisinuudelia, uuden sadon kaalia, porkkanaa, cashewpähkinöitä, korianteria ja kastikkeena soijakastiketta, sokeria ja inkivääriä)
Toisena tuotteena nostan tällä kertaa chili-seesamkastikkeen, joka on sopivasti pähkinäinen ja tulinen, mutta silti tarpeeksi lempeä ollakseen monikäyttöinen
Keitä nuudelit al dente. Sekoita nestemäiset aineet keskenään. Kaada nuudeleiden päälle. Lisää vielä korianteri, kevätsipuli, maapähkinät ja chili ennen tarjoilua salaatin joukkoon
Tee tarjoilulautaselle salaattipeti, kaada sen päälle nuudelisalaatti (kampasimpukat halutessasi puolitettuna) ja koristele korianterin lehdillä ja chilillä
Ennin Kengissä- Blogin takana hääräävä neitonen oli käynyt toivomassa blogiini reseptiä joka olisi tulinen ja makea, siinä saisi olla soijaa ja jotain Tomi Björckin tyylistä
Sekoita kasvikset nuudelisalaattiin. Broileri. Leikkaa broilerifileet neljään osaan. Hiero Paneng Red Curry Spice Mix -mausteseos broilerinpaloille ja valuta päälle ohuita oliiviöljynauhoja