Pane kana reilunkokoiseen kattilaan, peitä vedellä ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää myös valkosipulinkynnet, persilja, rakuuna, timjami, valkopippurit, mausteneilikka ja puolikas laakerinlehti
Kuori ja suikaloi porkkana. Valuta pasta ja vihannekset lävikössä. Tarjoile pasta kanan kera. Keitä porkkanaja sokeriherneet lähes pehmeiksi kevyesti suolatussa vedessä
Mausta broilerit sisältä ja täytä ne parilla sitruunalohkolla japersiljanoksalla. Pirskota niiden päälle hieman sitruunamehua, mausta suolalla, pippurilla ja paprikalla ja laita ne vuokaan
Sulata voita padassa, lisää kananluut, puuteroi päälle jauhojaja sekoittele miedolla lämmöllä. Huuhdo ja kuivaa broileri hyvin sisältä ja ulkoa, täytä se persiljallaja rosmariinilla, mausta suolalla ja pippurilla
Kuori porkkanaja leikkaa paloiksi. Kuori sipuli ja leikkaa lohkoiksi. Nosta broilerin koipireisipalat sekä vihannekset tilavaan kattilaan, laita joukkoon pippurit ja kaada päälle kanalientä, niin että lihat peittyvät
Mausta lihat joka puolelta paprikajauheella, suolalla ja mustapippurilla, laita uunivuokaan. Sekoita voi jasoijaja penslaa lihat, ripottele päälle rakuunaa