Kaada seos paloitellun valkosuklaan päälle ja sekoita. Mansikkajuustokakku on herrrrkullista ilman kiillettäkin, mutta tuosta kiilteestä tulee kyllä piste iin päälle
(100g valkosuklaata). (100g valkosuklaata). MOIKKA. Heinäkuun aamupala-aiheisen teemakuukauden takia tämän vuoden juhannuskakun resepti joutui odottamaan julkaisua tänne elokuuhun asti
) Koristelin kakun vasta paikan päällä, ja ajattelin testata valkosuklaan makuista koristelugeeliä ja totesin, että oli samalla ensimmäinen ja viimeinen kerta kun käytän sitä - katsokaa kuvasta miksi
Minun tekee yhä enemmän mieli laittaa jotain kesäistä jälkiruokaa, kuten tätä juustokakkua mansikoilla, valkosuklaalla ja limellä… voiko kesäisempää jälkiruokaa olla
Käytännössä kakku on melkein sama kun kinuskikissan Daim kakku (tuplasin täytteen ainemäärät ja suklaata on vähän reilumalla kädellä, koska kyseisen reseptin määrä vaikutti vähän pliisulta ja kun kerta päällä on raiskatava mansikkakerros ajattelin sen olevan ihan ok), mutta päällä on mansikka kiille ja valkosuklaalastuja