Rouhi valkosuklaa hienoksi rouheeksi. Tee kuorrutus kun kakku on täysin jäähtynyt. Blogi on viettänyt lyhyttä talvilomaa mutta täällä ollaan taas mahtavan Mocha-mascarpone kakun ohjeen kanssa
Yhdistä mascarpone sekä sulatettu valkosuklaa ja sekoita tasaiseksi. Tällä kertaa valitsin tuhdille suklaiselle pohjalle pariksi valkosuklaamoussen, johon rouhin vielä geishasuklaata kaveriksi
Koivun lehdet tehty värjätystä valkosuklaasta ruusun terälehtien avulla, ohje täällä. Tuli kirpeän raikasta, jota kermavaahto, mascarpone ja kaneli pehmensivät
- Candy Meltsin sijaan voit käyttää kuorrutuksessa sulatettua valkosuklaata, jonka värjäät pastaväreillä vaaleanpunaiseksi (lisää suklaan sekaan noin teelusikallinen voita)
Sulata valkosuklaa esim. Lisää vaahtoon tomusokeri, mascarpone ja rommi. Kuorrutus. Kaada sula valkosuklaa leivinpaperipursottimeen, leikkaa pursottimen pää auki ja tee valkosuklaaviivoja kakun päälle ristikkomaisesti
pakastimessa, joten niiden ympärille vatkasin mascarponesta ja valkosuklaasta. Kuorrutus. 200 g mascarponea ja 3/4 dl kermaa vaahdotetaan tasaiseksi. Lisätään joukkoon 50 g valkosuklaaraastetta ja 2 dl puolukoita. 200 g mascarponea